Monday, September 13, 2010

ITS MY LIFE

Hye guys! IM BACK !!its been a long time i xupdate my kanvas due to super busy workin life .Alhamdulillah,kehidupan sayer sekarang semakin teratur,ada la hala tuju yang nak ditujunyer...=),

Hari ni ,saya nak berkongsi pengalaman berada di awan biru kehitaman tu (Kadang2 je),Bila cakap je keja ni kan adik2,sure kua la ayat ni "Hamboi,best nyer keja ni ,glamer habis u kan ,mmg x dinafikan mmg betul statemanet tu adik2.Tapi kan adik2,kakak2 and abang2 ,bila cakap je keja di awan ,Soalan  pertama yang di tanya "ADA TIKET MURAH X?" Soalan kedua yang di tanya "Agak2 dapat Diskon Diskaun x? ,Kakak ,apa kat dahi saya ni ada cop KAUNTER PERTANYAAN ke akak ?heheh .....

Kawan2 ,pernah tak kawan2 mengalami kemabokan terlampau,loya2,fenin2 bila naik kapal,naik keta,naik ferri ke atau naik pape je la ,atau perkataan lain nyer AIRSICKNESS?hah! ni la benda paling saya FOBIA sekarang ni ,Bila datang je hangen kuat,awan tebal bak gula2 kapas tu,Muka ni pucatnyer hanya nenek saya yang tau .Tangan ni pulak selincah majid capai peralatan untuk merawat penyakit ni .

Penyelamat Saya     

Tapi walau apepun saya tetap kuatkan semangat,Tabah kan hati ,Cekal kan jiwa ni ha nak mengharungi kehidupan sekarang ni ,Memang berbeda !Jadi ,just ingat yer kawan2:
 
All life is an experiment. The more experiments you make the better

1 comment:

  1. yeahhh! come on yoyo! i wanna read more about u... :P

    ReplyDelete